Handboken

  Utopia – såhär funkar det

I den här lilla inspirationsboken har vi samlat ett axplock av tankar och erfarenheter från våra grupper och kurser. Vi hoppas att innehållet kan inspirera, peppa och visa exempel på att det faktiskt är möjligt – ”kultur för alla” kan bli verklighet i alla verksamheter, i alla projekt, för alla!

Boken ger dig inte en fullständig guide från A till Ö, någon sådan tror vi inte går att göra. Men den ger dig förhoppningsvis lite nya tankar, andra perspektiv och kanske även en vilja att förändra saker. Vi träffas gärna för att fördjupa diskussionen och ge fler tips på hur ni kan jobba. Kanske över en kopp kaffe eller som ett föredrag?

Ur bokens inledning:
Vi vill inte ge er den ultimata sanningen. För ärligt talat så har vi inte kommit på det optimala tillvägagångssättet. Men å andra sidan tror vi inte någon har det. Vad vi däremot har, är värdefulla erfarenheter från två års arbete inom projektet Utopia. Vi har vänt, vridit och prövat former och metoder för att skapa riktigt bra kurser och workshops för alla som vill delta.
I all ödmjukhet

 

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera